Home Concursuri si Advertoriale Cel mai bun pat

Cel mai bun pat

873
0

Patul este locul unde corpul nostru  isi incarca’’ bateriile’’ pentru a ne putea continua activitatea zilnica. Lenjeria trebuie sa fie colorata , alba cu diferite imprimeuri, pentru a da o imagine de frumos  si in acest mod sa ne relaxam, sa fie si ceva placut noua in functie de preferinte.

 

Fiecare persoana are anumite gusturi care ii definesc inclinatiile si personalitatea. De aceea va recomand lenjerii de pat de la Salterra, care va satisfac nevoiile de relaxare a organismului dar si preferintele in ceea ce priveste asternutul patului. Mie de exemplu nu imi plac lenjeriile care se cuteaza repede sau care se scofalcesc daca ma foiesc mai mult de 5 minute in cazul in care nu ma ia somnul.

 

Fie ca doriti o lenjerie care sa ve invioreze camera, poate una cu floricele viu colorate, sau una care sa puna o ancora de culoare neagra intr-o camera alba, aveti la dispozitie zeci de modele. Poate aveti o fetita si adora culoarea roz, aici poate gasi ceva pe gustul ei. Materialele sunt din bumbac, satin, sau pot fi brodate in caz ca sunteti adeptii acestei mode.

 

Am vorbit noi despre lenjerie, insa componenta de baza este salteaua. Aici puteti gasi  saltele comode tip relaxa. Saltele relaxa cu arcuri asigura o foarte buna circulatie a aerului si o fermitate ridicata  iar datorita anumitor componente se realizeaza un echilibru in cazul in care sunt diferente de greutate intre cele doua persoane care dorm pe suprafata acesteia.

 

Daca nu doriti o saltea cu arcuri, atunci poate una cu spuma va ajuta sa va relaxati mai bine, aceastea fiind conceputa pentru persoanele care doresc o mai mare fermitate. Modelele din aceasta categorie imbina prospetimea cu moliciunea dar si sustinerea. Spuma cu memorie este imbracata intr-un material tratat cu aloe vera devenind astfel o alegere foarte buna pentru cei atenti cu sanatatea.

Lenjeria si salteaua conteaza dar mai conteaza si cu ce ne acoperim. Eu prefer pilotele deoarece sunt foarte comode dar si usoare. Pilotele subtiri pentru primavara sunt alegerea perfecta intr-u cat mai avem putin si iesim din sezonul rece iar temperaturile vor urca putin  si nu vom mai avea nevoie de foarte multe paturi pentru a ne acoperi. Un pat odihnitor conteaza enorm pentru eliminarea oboselii acumulate de-a lungul zilei asa ca aveti grija sa fie cat mai comfortabil.

Previous article2 ochi frumosi
Next articlePersonalitatea personalizata
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here