Home Gandurile mele Cine a prezis declinul fotbalului romanesc

Cine a prezis declinul fotbalului romanesc

139
5

Cred ca am vazut clipul de mai jos de 10 ori pana acum. Niciodata nu am mai vazut o conferinta de presa atat de incarcata emotional, in care sa nu se spuna nimic altceva decat adevarul. Am crescut cu fotbal. Asta faceam de dimineata pana seara cand eram in vacante si norocul probabil a facut sa si traiesc niste campionate mondiale.

Au trecut prea multi ani si generatia de aur s-a dus. A ramas generatia de tabla sa se adune de prin baruri si sa screama 90 de minute de penibilitate.

Cel mai rau imi pare ca am ajuns sa facem diferenta intre fotbaluri. Cel de atunci si cel de acum. Maistorul zis Paulica  le zice mai bine in raportul lui.

 


Cine a prezis declinul fotbalului romanesc? Gheorghe Hagi.

Previous articleMotor, Camera, ACTIUNE!
Next articleCasa din lemn?
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 8 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania, tara noastra.

5 COMMENTS

  1. E aiurea ca s-a ajuns la ce s-a ajuns din fotbalul romanesc.
    Vorba ta, generatia de tabla, in curand vine aceea de rahat si no sa mai fie nimic bun.

    Ii vad zilnic pe toti cacanarii de copii prin oras, acum in Februarie, la panataloni scurti, ditamai pufoaica, cu freza data cu tot tubul de gel si cu pachetul de tigari in buzunar mergand la antrenement cica.
    Ce cacat de fotbalisti ajung si aia ?

  2. Era evident pentru toata lumea unde se va ajunge si mai ales pentru jucatorii care au jucat pe dincolo un fotbal si vedeau ce cooperativa era la noi. Nu stiu daca e vorba sa facem statui la vreun fotbalist … dar e pacat de mizeria care se intampla in fotbal … macar daca ala ramanea ceva ce sa mai aduca bucurie celor care iubesc sportul si nu numai.

  3. […] Am fost internat in spital o saptamana, in urma cu vreo 3-4 ani. Am ramas cateva zile pentru niste analize amanuntote si ceva tratament. Din pacate nu a fost asa simplu, nu toate bolile se vindeca batand din palme, sau ca si cum ai lua un Tasectan. Problema este ca dupa 7 zile de stat pe acolo, cu tratament si pastile cumparate de mine (o afectiune a ficatului), am plecat acasa exact asa cum m-am dus. Ei au zis ca nu ma pot vindeca si sa imi recomanda o internare la Spitalul de Hematologie din Timisoara. E cam ciudat sa auzi cum un medic de spital judetean te trimite la Timisoara din cauza faptului ca nu stie cum sa te vindec. Pai ba frate, in situatia asta te lasi de meserie in secunda doi. Ori esti medic ori copil de mingi? Eu nu imi imaginez cum poate un medic sa iti spuna ca nu stie ce ai dupa 7 zile de stat in spital. Cred ca unii dintre ei abia acum descopera medicina. E incredibil. E declin. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here