Home Concursuri si Advertoriale Wardrobe B sau In Trend Cu Moda

Wardrobe B sau In Trend Cu Moda

831
0

Cand vine vorba de femei, cu totii stim ca cel mai de pret lucru al lor il reprezinta garderoba.  Haine, foarte multe haine. Dulapuri intregi. Inca din cele mai vechi timpuri, la mine in casa era o diferenta intre dulapul meu si dulapul surorii mele. Eu aveam un raft acolo pe o polita uitata de lume pe care incapea absolut tot in materie de tzoala, iar ea avea 3 dulapuri pline ochi cu haine. Daca cumva incercai sa deschizi unul din ele navaleau hainele peste tine ca o avalasna in Bucegi.

Din punctul meu devedere, stilul vestimentar conteaza foarte mult dupa ce treci de varsta de 18-20 de ani. Eleganta si rafinamentul trebuie sa isi faca simtita prezenta de tanar. Tot mergand din click in click am poposit oleaca asupra magazinului de haine online Wardrobe B si sincer mi-a placut ce am gasit.

Nu este genul de magazin care vinde chinezarii sau lucruri ce pot fi cumparate de la orice colt de strada. Am gasit acolo colectii de la Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano, Only E.T  si multe alte colectii ale caselor de moda contemporane.

Pe cat de paralel cu lumea modei sunt eu, tot imi dau seama ca tinutele se adreseaza tuturor categoriilor de femei si denota eleganta, rafinament si o atitudine aparte. Am ramas putin atintit asupra bluzelor si rochiilor elegante. Despre  bluze as putea spune ca acopera toate stilurile necesare: elegant, casual, luxury si smart.  Rochii elegante gasim cu duimul pe Wardrobe B. Am mai aruncat o privire si pe alte magazine online de profil si nu mi s-au parut asa dragute ca acestea de mai sus.

Acum, parerile sunt impartite ca si gusturile. Diversitatea si constiinta ne diferentiaza unii fata de ceilalti insa cu toate acestea sunt sigur ca putem fi de accord asupra faptului ca Wardrobe B iese in evidenta destul de mult cu tinutele elegante dar si casual. Stiu ca nu sunt femeie si ca lumea modei pentru barbati pare ceva de domeniul SF-ului insa stilul, eleganta si rafinamentul se pot observa de oricine, indiferent de sex.

Traim intr-o tara in care daca am avea mai mult simt al esteticului si mai putin dezvoltata tendinta de a copia toate prostiile vazute la televizor am avea foarte mult de castigat. Unicitatea si creativitatea gasite pe Wardrpbe B sunt genul de mici “atentii” care parca ar semnaliza ca bunul gust inca nu a plecat definitiv din aceasta tara.

wardrobeb

Previous articleUnde mergeti in vacanta?
Next articleSpre Turcia, Grecia si Bulgaria
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here