Home Concursuri si Advertoriale Allview lanseaza astazi noul telefon mobil Allview P5 Quad la la MWC...

Allview lanseaza astazi noul telefon mobil Allview P5 Quad la la MWC 2013

640
22

Se pare ca Allview are ganduri din ce in ce mai serioase in ceea ce priveste smartphone-urile anului 2013. Astazi a lansat P5 Quad. Toata lumea se intreaba de ce oare Allview se mai chinuie sa lanseze tehnologie atata timp cat piata e arhiplina de smartphone-uri Samsung, Apple, HTC si asa mai departe…

Ei bine, pretul este un raspuns la intrebarea de mai sus. De ce sa nu intrii pe piata cu un produs la fel de bun ca al concurentei sau uneori si mai bun insa la un pret mai convenabil?

Sincer, am avut de-aface cu produsele Allview si in ciuda zvonurilor cum ca ar fi de proasta calitate, pot spune cu toata sinceritatea ca modul in care sunt construite si asamblate este unul cat de poate de calitativ. Piesele sunt departe de chinezariile facute pe vapoare in Taiwan sau China.

Despre noul Allview P5 Quad nu pot spune decat faptul ca va fi cu siguranta unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale anului 2013.  Lumea care ma cunoaste stie ca nu sunt genul care sa laude la comanda. Mie chiar mi se pare un telefon super bun si o sa va explic de ce anume in cele ce urmeaza.

Mereu am apreciat la un telefon camera foto. De cand ma stiu am avut telefoane cu care puteai oricand sa faci o poza de calitate. Consider ca cei 8 MP, functia autofocus si inregistrarea 1080P sunt 3 motive pentru care pot considera noul P5 Quad un telefon ce-mi starneste interesul inca din start.

Cel mai interesant aspect al telefonului il reprezinta procesorul… un Cortex A7 la 1.2 Ghz QUAD CORE…  Nu cred ca a trecut atat de mult timp de cand a aparut primul procesor quad core pentru calculatoare asa ca, sa vezi un procesor de acest nivel integrat intr-un telefon mi se pare o avansare destul de interesanta. Daca pe moment nu pare cine stie ce sunt sigur ca pe viitor lucrurile vor evolua indeajuns de mult incat sa transforme telefoanele in adevarate calculatoare.

Ce as mai avea de apreciat la noul Allview P5 Quad? Cu siguranta ca multi dintre voi nu stiti diferenta dintre un display normal si unul IPS… IPS de obicei se folosesc la monitoarele de calculator si au o reproducere a culorilor fenomenala. Un display IPS pe un smartphone cu siguranta este un castig enorm. Ii creste considerabil calitatea.

Despre sistemul de operare nu stiu daca as putea sa ma leg. Sunt multe pareri pro si contra in ceea ce proveste Android-ul.  Din punctul meu de vedere Android este sistemul perfect desi are dezavantjele lui.  P5 QUAD se lauda cu JELLY BEAN insa unul din lucrurile ce nu imi plac la el are legatura cu memoria… doar 2 gb intern din pacate. Poate ca se urmareste un anumit pret pe piata insa as fi vrut sincer sa vad macar vrei 8 gb memorie interna.

Despre celelalte functii nu am ce spune… are tot ce-i trebuie unui smartphone… Wifi, modem de pana la 21 mbps prin 3g, hotspot, si etc. Pe mine cel mai tare la un telefon m-a interesat camera si internetul…

De-a lungul timpului am avut fel de fel de telefoane insa pot spune cu toata sinceritatea ca pe cele fara wifi de calitate nu le-am pastrat. Momentran am un Sony Ericsson Elm cumparat de la Paul si de care sunt super multumit. Poate pe viitor o sa trec la smartphon-urile cu touchscreen si cu siguranta as fi dispus sa incerc unul Allview. Poate chiar sa fie P5 QUAD-ul lansat astazi.

 

Previous articleViata din jurul timpului
Next articleProblema martisoarelor
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

22 COMMENTS

    • bai, nu mai am chef de scris. poate ca sunt prea ocupat cu jobul si nu mai am chef de povestit. oricum nu prea intereseaza pe nimeni cine ce scrie pe aici

  1. Dincolo de configuratiile bune rabatul apare la calitatea constructiva unde scartaie rau de tot deoarece materialele alese sunt de la foarte slabe in sus de unde rezulta si pretul redus cu care incearca sa compenseze pe o piata si asa aglomerata. Vand asa ceva … mi’au trecut prin mana mai multe modele de tableta … si m’am lamurit dupa ce la cel mai mic shoc mecanic trosnesc display’utrile pe ele ca si cojile de oua. De suport nu iti mai spun … sa te fereasca Dumnezeu sa ai vreo problema cu ele si sa ai nevoie de service/garantie. Daca ar mai lucra la aceste lucruri poate …. comparativ cu concurenta gen E-Boda daca este sa vorbim de alte companii romanesti. Nici alea nu stralucesc dar … parca pun ceva mai mult accent pe calitate.

    • mai sincer sa fiu nu mi s-a parut chiar in halul ala de proasta calitate. adica am vazut altele mult mai de cacat. mie mi s-au paruut ok

  2. L-aș cumpăra numai dacă mi-ar fi oferit câteva zile în teste. Nu am mai avut niciun telefon de la această firmă, și sincer nu știu ce să cred despre calitatea lui.

  3. cand mi’am luat telefon am avut de ales intre ceva samsung si un allview. am luat samsung pt ca nu stiam prea multe despre celalalt… dar cinestie, candva..

  4. Eu nu vreau sa ii vb de rau, dar lucrand in comert am avut destule probleme cu produsele lor..Insa cu smatphonurile nu 🙂 Poate aici chiar au reusit sa faca ceva misto…

    • asa zic si eu, cum am spus si mai sus am un amic ce a dat o gramada de bani pe el si e destul de multumit

  5. ba eu am prostia asta de ramblament de telefon si tot ce pot sa spun despre el e ca este un kkt si un stift ,regret ca mi lam luat nici macar nu se compara cu s2 asphalt 7 nici mar nu porneste

  6. Nu merge asphalt 7 pe p5 quad ……. Atunci dc ma joc in fiecare asphalt 7 pe p5 quad poate ca tu esti copil si nu poti sa dai 1 euro pentru un joc bun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here