Home Diverse Capitanul Picard ma Colinda de Craciun

Capitanul Picard ma Colinda de Craciun

41
15

Eram ieri in trecere pe langa TV si l-am ginit cu coada ochiului pe Capitanul Jean-Luc Picard. Dar nu era Star Trek ci era un film despre craciun. A Christmas Carol sau Colinda de Craciun. Filmul e vechi, din 1999 insa din punctul meu de vedere este cea mai buna interpretare a lui Scrooge ever.

Nu ma prea omor eu cu filmele insa de Craciun cu siguranta voi sta sa il vad atata timp cat ilustreaza cel mai bine spiritul sarbatorii. Pana la urma, Craciunul, Pastele si celelalte sarbatori mari au un singur rol. si anume sa uneasca oamenii, sa le aduca aminte ca trebuie sa fie buni.  Firea omului e sa uite de bunatate si generozitate si sa devina lacomi, ursuzi, rai si nepasatori.

 

Picture-432

15 COMMENTS

    • pentru ca inafara de Star Trek nu a mai avut nici o aparitie spectaculoasa pe micile sau marile ecrane. Inafara de filmul asta de sezon.

  1. E misto si desenul animat, cu moaca si vocea lui Jim Carrey in rolul lui Scrooge . In fond si la final, iti doresc tie Amirale si cititorilor tai, un Craciun Fericit si sanatate maxima…!

  2. Marturisesc ca nu am vazut filmul. Dar de Patrick Stewart imi placea in rolul lui Picard.

    Am trecut sa-ti urez Crăciun fericit, cu sănătate şi numai bucurii, ţie şi celor dragi! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here