Home Diverse To be or not to be …. Prost

To be or not to be …. Prost

634
1

 

Deci.. eu nu mai pot cu prostii.. pe unde ma uit vad prosti peste prosti, gramezi de prosti si de imbecili, in a caror viata scoala a fost un esec total.

 

Eu nu pot sa inteleg de ce unii si unele, la varsta de 18-20 de ani, nu sunt in stare sa scoata 2 vorbe, sa deschida un subiect de conversatie, sa isi argumenteze o opinie, o parere, o ceva acolo… Sa nu mai zic de muciosii de 15-16 ani care sunt si mai si… ma refer strict la cei majori.

 

De cativa ani, constat cu stupoare, cunoscand persoane noi, pe net, in special fete, ca nu sunt in stare sa poarte o conversatie desi  sunt trecute de 18 ani. Majoritatea sunt statui… mute… Charlie Chaplin se rasuceste in mormant cand, de acolo din cer se uita in jos si vede astfel de talente innascute in a tace.

 

Cei care au mai multa minte si s-au confruntat cu astfel de situatii inteleg foarte bine despre ce vorbesc.

M-am saturat de dudui care la intrebarea “Ce faci?” raspund numai cu “Bine”, de dudui care daca nu le intrebi tu nimic, ele parca nici nu ar exista, dudui care nu au nici macar o circumvolutiune pe creier din cauza careia sa aiba o sclipire de moment si sa deschida un subiect de conversatie.

 

Unde e imaginatia si inteligenta? Sper sa o gasesc pana la sf vietii altfel risc sa ma insor cu o statuie.

Si de-o fi sa ma insor cu o statuie, o sa ma duc in parc, unde am de alege intre Decebal si Traian. Probabil o sa il aleg  pe Traian. Prefer o nevasta al carei cap e cat mai putin manjit cu cacat de gugustiuc.

Previous articleSurpriza zilei: muzica EURODANCE nu a murit in totalitate
Next articleBiocentrismul, mecanica cuantica si viata de apoi.
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

1 COMMENT

  1. nu te-ai gandit ca poate nu-si doresc o conversatie, si raspund doar din (putin) respect? 🙂
    ca si io dau peste multi care-mi scriu toata ziua, si le raspund sec, pentru că nu ma intereseaza o conversatie cu ei.

    btw, interesanta evolutia blogului. nu pari aceeasi persoană de la inceput

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here