Home Diverse S-a deschis hs.gameszone.ro

S-a deschis hs.gameszone.ro

297
4

S-a deschis hs.gameszone.ro 

 

Dupa cateva luni bune de joc pe hs.pgl.ro am crescut foarte mult din punct de vedere al calitatii jocului si al acuratetii asa ca mi s-a parut o idee buna deschiderea unui server de aim, foarte bun pentru a-ti face incalzirea sau pur si simplu pentru a exersa. In timp se vor vedea rezultatele daca aveti perseverenta si ambitie sa jucati HS ONLY cel putin o mapa pe zi. Eu asa am facut si a functionat. Se vad rezultatele cam in 3 luni.

Dupa cum spune si titlul articolului, alaturi de  Cristi am pus la cale un nou server gazduit de Gameszone. Serverul are 16 sloturi si este de aim, adica headshot only, asemanator celui hs.pgl.ro

Deocamdata este non-steam insa dupa ce va face ochi va migra incet incet spre sfera STEAM ONLY. Sunt putine servere de aim in tara si ar fi pacat sa se strice din cauza codatilor iar banul pe steam mi se pare solutia perfecta impotriva celor cu ip dinamic.

 

Asa ca, cine doreste un antrenament  bun este asteptat cu drag pe hs.gameszone.ro

4 COMMENTS

      • Cosplay Summit suna bine,sper sa fie o parada a tuoturr cosplay-erilor si sa se poata gasi materiale,letile de contact si diferite accesorii utile cospay-ului.Deabea astept .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here