Home Concursuri si Advertoriale Articol “fara perdea”!

Articol “fara perdea”!

700
0
In cele ce urmeaza o sa incerc sa prezint un magazine online, respectiv perdele-online.ro
La prima vedere am ramas putin surprins, nu ma asteptam sa arate asa bine site-ul.  Eu personal sunt mare admirator de fonturi patratoase si de culori vii. Logo-ul imi place si pare destul  de inspirat. Nu stiu cum sunt altii insa mie daca nu-mi place designul unui magazin online imi fac parere proasta de la inceput. Ca vorba aia, cine nu investeste in aspect probabil nu investeste efort nici in a aduce cele mai bune preturi sau cele mai bune produse din punct de vedere al calitatii, sau al raportului calitate-pret.  Ce nota le-as da la designul site-ului? Cam 8 .. am vazut si mai bune.

Dupa cum spune si titlul, pe site se vand perdele si draperii destul de frumoase insa si cuverturi de pat, lenjerii de pat si chiar galerii.. Sincer, nu am fost niciodata nevoit sa caut sa cumpar asa ceva si am fost surprins sa gasesc la ei lucruri asa frumoase precum ready made – perdele si draperii gata confectionate. (pot spune ca perdeaua BIBI mi-a placut intr-o masura mai mare ca restul. La 90 ron mi se pare destul de ieftina si cel putin in poze pare de calitate. Nu stiu in realitate cum o fi insa inclin sa cred ca nu se face rabat la calitate.)
Mi-au placut foarte mult si cuverturile de pat pentru copii. Sunt extrem de simpatice. Preturile pleaca de la 250 de lei insa dupa cum se poate vedea, cam merita banii. Cred ca toti parintii isi doresc cuverturi de pat pentru piticii lor care sa ii bucure si sa-i incante 🙂
Ce am mai gasit interesant pe site? Pai am gasit cuvertura de pat ITZA, o cuvertura extrem de eleganta si croita cu bun gust si am mai gasit si o lenjerie de pat, respectiv Lenjerie de pat ASTER (preferata mea :X ador verdele :X plus ca e destul de ieftina, undeva la 270 de lei si include cearsaf, cearsaf pilota si 2 fete de perna)
In concluzie, as dori sa adaug faptul ca nu sunt genul care lauda indiferent de calitate. Daca nu-mi place un produs nu-l laud. Magazinul perdele-online.ro mi-a placut din toate punctele de vedere. Si ca design, si ca alcatuire, si din punct de vedere al produselor vandute.  Lenjeriile de pat si cuverturile chiar sunt frumoase asa ca le uram succes cu magazinul in continuare.
Previous articleMAGAZIN DE MODA FRANCEZA
Next article12 ani de FIFA
Ma numesc Alex Ciocan si am pus bazele acestui blog in urma cu 11 ani... Amiralul.info este blogul unde scriu orice, fara sa ma intereseze parerile celorlalti. Suntem liberi sa spunem prostilor pe nume, suntem liberi sa criticam nesimtirea, suntem liberi sa strigam atunci cand ne doare, cand suntem furati, cand ne simtim dati la o parte sau calcati in picioare. Suntem liberi sa traim asa cum vrem noi, nu cum ne dicteaza societatea din care vrem sau nu, trebuie sa facem parte. Spuneti lucrurilor pe nume si vom reusi sa schimbam impreuna mentalitatea in Romania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here